|
www.krolevets.com/forum Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
malifors
|
Написане: неділя січня 29, 2023 2:36 pm Тема повідомлення: Нужны декоративные перья |
|
|
Ищу где можно купить цветные декоративные перья. Кто может посоветовать? |
|
Догори |
|
 |
bonzis
|
Написане: неділя січня 29, 2023 2:39 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я периодически заказываю товары для рукоделия и декора в магазине 100 Идей. В этом магазине вы также сможете перья купить https://100idey.com.ua/dekor-ru/perja-dlja-dekora-ru Это тонкие и изящные перышки различных птиц, отобраны по размерам, окрашены в различные цвета и имеют очень красивый внешний вид. Сам магазин очень хороший, радует огромным ассортиментом товаров для рукоделия. |
|
Догори |
|
 |
буксик

|
Написане: вівторок лютого 21, 2023 11:22 pm Тема повідомлення: |
|
|
Цікавий варіант для того аби круто планувати творчість |
|
Догори |
|
 |
добряна

|
Написане: вівторок лютого 21, 2023 11:29 pm Тема повідомлення: |
|
|
От особисто я точно знаю, що варто все купувати завчасно і тому часто переглядаю спеціальні пропозиції в інтернет-магазині Сarisma https://carisma.ua/ Ну звичайно часто і так купую, адже якщо в мене є ціль - робити красу, то нічого мене спинити точно не може, але намагають контролювати свої витрати і тому перед тим як все замовити спочатку порівнюю ціни і лише потім вже кидаю все до кошику. |
|
Догори |
|
 |
S_Connors

|
Написане: неділя квітня 02, 2023 10:04 am Тема повідомлення: |
|
|
Наверное на карнавал в Рио люди готовятся... |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|