www.krolevets.com/forum www.krolevets.com/forum
Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!

www.krolevets.com


 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дошка оголошень на сайті Кролевця
Cьогодні: четвер березня 28, 2024 7:02 pm
www.krolevets.com/forum


Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com
Курсы НБУ
Цікава стаття про боротьбу укр селян проти визискувачів

 
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Марко
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
марко



З нами з: 04.07.07
Повідомлень: 49

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 11, 2008 10:04 pm    Тема повідомлення: Цікава стаття про боротьбу укр селян проти визискувачів Відповісти цитуючи

під назвою "9 лютого 1648р. - Богдана Хмельницького було обрано гетьманом".

Прочитати її варто тому, хто хоче розібратися, чому ми так тяжко живемо. Багато анальогій з сучасними умовами.

Я подаю електронне посилання на цю статтю - http://ukp.com.ua/.

Ось декілька коротеньких витягів з неї.

"Пiсля перших же перемог над поляками Хмельницький висунув ряд вимог, серед яких була i така: “Жиди з усiєї України зараз нехай виступають” . Ця вимога знайшла своє вiдображення в статтях Зборiвського договору вiд 8 серпня 1649 р. Згiдно з цим договором “агенти польських магнатів орендатори-жиди не могли жити в козацьких містах та селах” . "

"Польський король Ян Казимир у своєму привiлеї, надiсланому 1650 р. Хмельницькому i вiйську Запорозькому, писав: “У землях, що вiдведенi козакам, коронне вiйсько нiколи не буде стояти постоєм, i жиди в них нi державцями, нi орендарями, анi мешканцями проживати не будуть” "

Причини таких дивних вимог висвітив у своїй книзі "Євреї на Україні" Матвій Шестопал.

"Приховувати правду про експлуатацiю українцiв - значить, виправдувати дiї жидів, давати привiд для продовження цiєї експлуатацiї в iнший час i в нових формах. Балачки про те, що жидів нiбито примушували грабувати українцiв, мають на метi одне - виправдати їхню спiлку з експлуататорами."
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Людмила



З нами з: 22.05.07
Повідомлень: 174
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 12, 2008 10:50 am    Тема повідомлення: попередження Відповісти цитуючи

Шановний Марку! Будь ласка, поверніться до першого кроку реєстрації на цьому форумі і уважно перечитайте п. 4. Одного разу ви підписалися під цими умовами, тож не порушуйте їх. Інакше адміністрація форуму змушена буде щонайменше видаляти ваші повідомлення.
_________________
Я - все, що я люблю... (Л. Костенко)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
марко



З нами з: 04.07.07
Повідомлень: 49

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 12, 2008 6:56 pm    Тема повідомлення: Колись Людмила писала про байдужість, що від неї горе Відповісти цитуючи

Читаю пункт четвертий правил поведінки на форумі:
Не пропагувати на форумі політичної, релігійної, національної та расової ворожости, насильства і тому подібного.

Доведіть мені фактами, що саме з цього пункту я порушив? Відколи це правду, за яку люди переслідувалися совєцькою політичною охранкою КГБ, треба знову замовчувати. Стаття, на яку я подав лінка, була написана на основі роботи українського дисидента, за що він заплатив своєю кар"єрою та здоров"ям. Книжку його після проголошення незалежности ніхто не забороняв і не тягнув до суду. А от у Кролевці хочуть заборонитм навіть згадку про неї.

Я знаю, що маючи хоч маленьку владу модератора, й боячися розгнівити ненароком місцеву владу, ви можете знищити мене як учасника форуму. І розумію, що саме через таку абсолютно недоречну полохливість цьому форумові дуже далеко до форуму Майдан, де завжди йде не тільки жвава, а й жорстока дискусія. Від чого виграють опоненти з усіх боків.

Тут ви боїтеся навіть тіні будь-якої проблеми. Моя ж мета донести найцікавішу інформацію, щоб мої земляки розуміли стан речей, а не були в тумані їх нерозуміння. Виходжу з того, що на нашій землі має бути наша правда. Бачу, що правди ви й боїтеся. Але скільки ж, доки можна боятися? Ви писали колись про байдужість, від якої стільки горя. Виявляється, що то просто слова, за якими нема ні моральної позиції, ні практичного чину.

Хочу вам нагадати, що від замовчування проблеми не зникають. Ваше мені нагадування є в руслі збереження культурної окупації нашої землі. Ви, хочете того чи ні, є солідарні з культурними окупантами.
Ось що сказав про це Олег Скрипка:

Зараз ми перебуваємо в культурній окупації. Країна нібито вільна, але вільно говорити про нашу історію ми ще не можемо, не можемо вільно співати наших українських пісень

З ким ви, Людмило, з вільними українцями чи окупантами?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Volodymyr
Site Admin


З нами з: 06.06.06
Повідомлень: 469
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 12, 2008 8:24 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

*
Марку!
Ідея даного форуму - спілкування кролевчан та обговорення кролевецьких проблем. Почитайте девіз зверху ще раз.

Хочете обговорити глобальні - ніхчто не забороняє вам приймати участь у майданівському віче і запрошувати туди усіх кролевчан.

Хто цікавиться, той інформацію знайде і щодо євреїв, і щодо українців, і КГБ, і т.д, і т.п.

Тут ми - завуважте, не боячися - говоримо про проблеми місцевої влади, стану наших вулиць, тощо.

Нехай ми будемо схожими на тих, хто в небо не дивиться, але дійсно, цей форум - вузько спеціалізований.

Наше місто, кролевчани - і баста!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
марко



З нами з: 04.07.07
Повідомлень: 49

ПовідомленняНаписане: вівторок лютого 12, 2008 9:16 pm    Тема повідомлення: То так і напишіть: цей форум ТІЛЬКИ про життя Кролевця. Відповісти цитуючи

Напишіть, що ми відгороджуємося від проблем України, бо ми - кролевецькі, ми самодостатні. Що вам, некролевчанам, нема чого тут робити, бо ви тут не живете. Що ми вітаємо обговорення тільки незагрозливих для сумління власника і модераторів сайту деяких господарських проблем міста.

Але в такім разі хтось за вас вирішуватиме вашу долю, бо ви не хочете політики. Проте від її вітру ви не сховаєтеся.

Засада хибна.

Але справа дійсно ваша, бо хто платить, той і замовляє музику. Ох ця приватна власність!

Тільки не треба говорити про патріотизм. Може воно так і задумувалося, коли відкривався цей сайт, але все звелося до банальної проблеми нічного бару та смаків безнаціональної попси. Все в руслі космополітичного капіталізму!

Спокійного вам спання, панове.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Людмила



З нами з: 22.05.07
Повідомлень: 174
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: середа лютого 13, 2008 2:38 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Можливо, комусь хотілося б, щоб ми збирали чорносотенні загони для погромів неугідних націй. Вибачте, ви звернулися не за адресою. Дуже просто - знайти винного (жида, москаля, ніггера тощо) і натовкти пику. Всі проблеми вирішує, чи не так? А коли вас особисто запросили до діалогу, щоб, можливо, разом знайти шляхи вирішення цих проблем, чи хоча б згуртувати патріотів України, ви тихенько відмовчалися. Коли йшло обговорення навіть на сторінках форуму, ви мовчали. Як тільки з'явився конкретний проект, ви виступили з критикою. Особисто я визнаю лише конструктивну критику. Є конкретні пропозиції? Нема? До побачення.
_________________
Я - все, що я люблю... (Л. Костенко)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
марко



З нами з: 04.07.07
Повідомлень: 49

ПовідомленняНаписане: четвер лютого 14, 2008 1:21 pm    Тема повідомлення: Людмилі Відповісти цитуючи

[quote]

Так уже виходить, що, замість цікаво спілкуватися, доводиться гаяти час на вияснення стосунків.

Домовмося, що я висловлюю думки про вашу так сказати інтернентну персону, бо живою, особисто, в житті я вас ніколи не знав і не бачив. То ж стримайте свою уяву, й не волайте про особисту образу.

Своє "вашим і нашим" ви намагаєтеся компенсувати владністю й утрачаєте реальність. Пояснюю. .Це- вільний форум, а я вільний птах. Коли хочу, тоді й прилітаю, коли бажаю, тоді й висловлюю свою думку. Ніяких обіцянок я нікому не давав, ніяких контрактів не підписував. Тому вимагати чогось від мене ви не маєте ніякого права.

Та й випихати мене за двері нема потреби. Через оту найнижчого рівня совкову забобонність і провокацію: рятуйся, чорносотенці йдуть - жидам, москалям та нігерам пику товкти, через нездатність, не перекручуючи, сприйняти точку зору опонента, ви перестали бути для мене цікавою співрозмовницею: нема про що говорити, вашого патріотичного фальшу більше читати не хочеться.

Володимир чесно пояснив мені ситуацію. Я його зрозумів.

А ви все напускаєте туману замість бути відвертою.

То ж, як кажуть англійці, Бай-бай!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Сварт



З нами з: 03.08.06
Повідомлень: 106
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: субота лютого 16, 2008 1:36 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

1. Я хоч і вважаю себе радикальним патріотом, але в тому антисемітизмі ніякого сенсу не бачу. Все залежить від кожної людини окремо як особистості, а інколи як натовпу. Особисто я вважаю що це жидоненависництво нам нав'язують москвини! Є навіть документи з підтвердженням того, що в лавах УПА були євреї (а також цигани та інші нацменшини) в ролі лікарів,а інколи й вояків. А самі упівці в єврейських погромах участі не брали, навіть коли спочатку співпрацювали з німецькими фашистами.
2. Якісь там пункти не варто згадувати, адже вони вже давно порушені, часто мною ж))) Це не роздмухування ворожнечі, а відстоювання правди! Якби я сказав "кацапи алкаші, ледарі, волоцюги, крадії і просто підступні напівлюди" (я й справді так вважаю) то була б інша справа.
3. Досить мірятись хто більший патріот. Висловили свою думку - дякую, чекайте відвовіді інших.
_________________
Слава героям України!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Кролевич



З нами з: 07.02.09
Повідомлень: 134

ПовідомленняНаписане: четвер лютого 12, 2009 6:32 am    Тема повідомлення: Пдтримую Людмилу, євреєв треба защищать Відповісти цитуючи

Людмила правильно виступила проти Марка, шо нужно бороться проти антисемитизма, а не гонять євреїв. Я тоже считаю, що нам погроми не нужни. Євреї розумни люди і не треба їм мішать строїть мир по їхнім разработкам. У Кролевці тоже обвиняють євреїв, що захватили усі магазини і торговлю. Я считаю, що поступили вони правильно що взяли торговлю в свої руки, як ми сами ничого не можем, тильки обвинять других, ми должни з ними дружить, а не воювать.
Тут є одна статєйка славноизвестної МАУПи з Києва про антисемитизм в Україні.

НОВІ «СІОНСЬКІ ПРОТОКОЛИ»
Персонал Плюс № 39 (190) 29 - 5 жовтня 2006 року

Останнім часом сіоністські (тобто єврейсько-расистські) сили намагаються використовувати проти патріотів та будь-якої критики юдо-нацистської політики звинувачення в «антисемітизмі».
 Для цього вони проштовхують у кримінальні кодекси незалежних країн відповідні статті «про розпалювання національної ворожнечі». Це відбувається в Росії, Україні та багатьох інших країнах (до речі, одним з головних авторів Кримінального кодексу України вважають сумновідомого В.Медведчука). Наприклад, у Росії за цією вигаданою статтею порушено вже кілька кримінальних справ. На одну з таких справ (проти видавців та авторів інформаційного бюлетеня «Новгородець») дала свій експертний висновок Людмила Кашинова — професор Міжнародної слов’янської академії, філолог з 30-річним стажем. У своєму 30-сторінковому висновку професор-філолог наводить багато цікавих джерел та фактів (повний текст оприлюднено на файлі //Е: \Библиотека\ Хроника Войны\ М. Пекин, О. Савельєв, А. Захаров\ Заключение… 09.09.2006).
Наприклад, проф. Л.Кашинова згадує декрет голови єврейсько-більшовицького уряду В. Ульянова-Леніна (Бланка) від 27 липня 1918 р. «Про антисемітизм», за яким слово «жид» стало вважатися «образою» для єврея і за це було визначено покарання — розстріл. За цим декретом без суда і слідства було розстріляно десятки тисяч людей слов’янського походження, оскільки «ображеному» єврею було достатньо представити лише двох свідків (які, за твердженням Л.Кашинової, належали зазвичай до єврейства). Професор-філолог подає далі цитату з широко відомої праці угорського єврея А.Кестлера «Тринадцяте коліно», в якій стверджується, що (далі мовою оригіналу): «еврейской расы как таковой не существует… В результате термин «антисемитизм полностью теряет свой смысл и становится лишь средством политической борьбы. Таким образом, по отношению к евреям не может быть никаких враждебных чувств по расовому признаку, так как они не принадлежат к особому типу западной расы и уже, конечно, не являются семитами».
Але найбільш вражаючим в експертному висновку Л.Кашинової є розкриття жахливих планів єврейських расистів стосовно слов’янських народів, які ми подаємо мовою автора: «Талмуд учит евреев убивать неевреев, делать им всякое зло, обманывать, присваивать их вещи и богатства. Но не ТАК ли именно поступают сегодня евреи с коренными народами России, находясь у власти после госпереворотов 1991—1993 годов? Или експерты осмелятся утверждать, что власть сегодня в России не принадлежит евреям? Тогда им можно напомнить, ЧТО по данному поводу писал писатель-эмигрант Эдуард Тополь в своем письме к Борису Березовскому, опубликованному в «АиФ»: «Впервые за тысячу лет с момента поселения евреев в России мы получили реальную власть в этой стране» (выделено мной. — Л.К.). Можно также напомнить высказывания и других высокопоставленных ныне евреев (идеолога современного сионизма и политолога Л.Радзиховского, банкира Малкина и других), утверждающих то же самое в открытой печати.
О, том ЧТО несет коренным народам еврейская власть, очень точно выразил «… профессор Артур Кейт, в свое время возглавляющий Британскую ассоциацию по развитию науки, проникший в самую суть антропологической проблемы в своей книге «Новая теория эволюции человека»: «…Евреи находятся в состоянии войны с народами, среди которых они проживают, — войны не меньшей по накалу, чем война в прямом смысле этого слова, хотя в качестве оружия используется почти исключительно интеллект («холодная» или «информационная» война. — Л.К.). Эта ситуация получает прояснение… в книге Джорджа Оруэлла «1984»: «Война есть мир, а мир есть война», где сама война маскируется под мир» (Айвор Бенсон, стр. 141).
Сказанное Артуром Кейтом и Джорджем Оруэллом подтверждают откровения по данному поводу в письме ныне действующего раввина Синедриона Менахем Менделя Шнеерсона, которое он прислал в газету «Славянин» [№ 4(32), 2001]. С учётом важности в раскрытии политических установок Синедриона на роль России и её самого большого народа (более 80% всего населения страны даже сегодня!) — русского, дадим это письмо с небольшими сокращениями:
«1. Наша специальная тактика борьбы с красно-коричневыми (а все славяне — красно-коричневые), в силу своей замкнутости является Тайным Знанием. Главное остриё борьбы мы направляем против славянства, кроме отщепенцев, породнившихся с евреями одними интересами. Правда, этих «породнившихся» мы потом, после использования в своих целях, изымем из нашего общества. Славянство, а среди них русские, — самый непокорный народ в мире. Непокорный он в силу склада своих психических и умственных способностей, заложенных многими поколениями предков, генов, которые не поддаются переделке. Славянина, русского, можно уничтожить, но никогда нельзя покорить. Вот почему это семя подлежит ликвидации, а на первых порах — резкому сокращению в своей численности.
2. Наши методы борьбы будут отнюдь не военные, а идеологические и экономические с применением силовых структур, оснащённых самыми современными видами вооружения для физического подавления бунтующих с ещё большей жестокостью, чем это было сделано в октябре 1993 года при расстреле Верховного Совета России. Прежде всего мы расчленим все славянские народы (их 300 миллионов, половина — русских) на маленькие ослабленные страны с прерванными связями. Здесь мы будем пользоваться нашим старым методом: разделяй и властвуй. Постараемся эти страны стравить между собой, втянуть их в междоусобные войны с целью взаимоуничтожения... В этой войне дураков славянское быдло будет ослаблять себя и укреплять нас, главных дирижёров смуты, якобы стоящих в стороне и не только не участвующих в кровавых событиях, но и не вмешивающихся в них <...>
3. Тупой славянский этнос не понимает, что самые страшные фашисты — это те, кто никогда нигде вслух об этом не говорит, а организует всё якобы по самым демократическим нормам... Мы очень хорошо знаем, что НАЦИОНАЛИЗМ УКРЕПЛЯЕТ НАЦИЮ, ДЕЛАЕТ ЕЁ СИЛЬНОЙ... Мы не дадим подняться ни одному национализму, а те националистические движения, которые стремятся вывести народ из-под нашего диктата, мы уничтожим огнём и мечом, как это делается в Грузии, Армении, Сербии. Зато мы обеспечим процветание нашему национализму — СИОНИЗМУ, а точнее, ЕВРЕЙСКОМУ ФАШИЗМУ, который в силу своей скрытности и мощности является СВЕРХФАШИЗМОМ. Не зря Генеральная Ассамблея ООН в 1975 году приняла резолюцию, в которой определила сионизм как самую отъявленную «форму расизма и расовой дискриминации», но в силу нашего победного шествия на всей планете в 1992 году отменила это решение. Этот международный орган мы сделали оружием наших устремлений по захвату власти над «всеми царствами и народами».
4. Многочисленную популяцию славян мы лишим национальной элиты, которая и определяет развитие событий, прогресса страны, и, в конечном счёте, весь ход истории. Для этого мы понизим их образовательный уровень — уже в ближайшие пять лет закроем половину их институтов, а в другой половине будем учиться мы. Пустим туда ещё армян, чечен, цыган и т.п. Мы будем добиваться того, чтобы в правительствах славянских стран было как можно меньше представителей коренных народов, которые будут заменены нашей еврейской элитой. В средствах массовой информации — на радио, телевидении, печати, в искусстве, литературе, театре, кино мы постепенно вытесним национальные кадры, заменив их нашими, или, на крайний случай, космополитическими...
5. Об истории говорить нечего. Мы дадим быдлу свой взгляд на историю, где покажем, что вся человеческая эволюция двигалась к признанию богоизбранной нации иудеев властелинами над всем миром. Взамен же национальных ценностей дадим вам патриотизм балалайки и пьяных слёз.
6. Разложите молодёжь — и вы победите нацию! Это наш девиз. Мы лишим ваше общество молодёжи, растлив её сексом, роком, алкоголем, курением, наркотиками, то есть лишим ваше общество будущего. Мы ударим по семье, разрушая её, сократим деторождение. Гитлер был глупым мальчиком. Он действовал напрямую, открыто. Он оставил кровавые следы. Мы действуем более хитро: у нас не будет следов... Не родился — нет и виновных. Из тюрем будем выпускать уголовников, чтобы стало больше убийств, грабежей, нестабильности. Амнистия будет касаться только воров и убийц, короче, всех, кроме осуждённых по статье за «разжигание межнациональной розни», что заменяет сейчас закон об антисемитизме.
7. Посеем среди народа страх. Страх за жизнь, которая ничего не будет стоить, страх за рабочее место, которое каждую минуту может быть отобрано, страх за будущее ваших детей. СТРАХОМ БУДЕМ УПРАВЛЯТЬ.
5. Эти грандиозные задачи будут осуществлены в несколько этапов. Уже сейчас на землях юга России проживает полтора миллиона армян — это наш форпост. На первых порах, для обмана, мы объявим на Кубани Армянскую республику, затем, изгнав казаков, преобразуем её в Хазарию — Израиль. Поможет нам то, что казаки постоянно пьяны, любят власть и готовы передраться друг с другом на этой почве. Правда, есть ещё одна структурированная организация — православный клир. Мы зашлём туда в священники своих иудейских представителей, которым по талмуду разрешается внешне выполнять ритуалы других религий, сохраняя в душе свою веру иудаизма. Остальных подкупим. А кто не поддаётся — уничтожим.
6. Для проведения всех этих архиважных для нас мероприятий мы под видом «демократических преобразований» дадим славянскому быдлу марионеточного президента. И больше блеска, шума, помпы! Это отвлекает от нашей тайной активной работы по структурированию населения по образцу, необходимому нам.
ПРЕЗИДЕНТ — ЭТО ШИРМА, вроде избранная всенародно (а мы подделаем избирательные процедуры так, чтобы всё казалось законным), из-за которой мы и будем управлять всеми необходимыми процессами... У нас в руках будут только верёвочки, идущие к рукам президента. И мы будем дёргать за эти верёвочки так, как надо для осуществления грандиозного замысла покорения всех племён и царств, подчинения их нашим сверхнародом, избранным богом израилевым.
7. НО ГЛАВНОЕ — ДЕНЬГИ. Они делают всё. Они — сила. У кого деньги — у того оружие. Сверх-современное. У того наёмная армия. Деньги владеют средствами массовой информации, дурачащими миллиарды людского скота.
8. МЫ НЕНАВИДИМ ВАС БЕЗМЕРНО! Эта ненависть даёт нам силы мило улыбаться вам в лицо, внедряться к вам в доверие и руководить вами, показывая «заботу» о вас и ваших детях, будущих внуках и правнуках, которые в действительности не появятся...» (выделено мной. — Л.К.).
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Марко Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group