www.krolevets.com/forum www.krolevets.com/forum
Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!

www.krolevets.com


 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дошка оголошень на сайті Кролевця
Cьогодні: четвер березня 28, 2024 9:59 am
www.krolevets.com/forum


Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com
Курсы НБУ
Поки що наміри, почекаймо реальних справ.

 
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Кролевецьке козацтво
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Кролевич



З нами з: 07.02.09
Повідомлень: 134

ПовідомленняНаписане: понеділок січня 17, 2011 7:45 pm    Тема повідомлення: Поки що наміри, почекаймо реальних справ. Відповісти цитуючи

Це повідомлення УНІАН від 16.01.2011

Історичними пам’ятками опікуватимуться козаки

На Сумщині Кролевецькій козацькій сотні нададуть право шефства над історичними територіями та об’єктами району.

Про це повідомили у прес-службі Сумської облдержадміністрації.

За словами голови Кролевецької райдержадміністрації Олега ШПРИНДЕЛЯ, під опіку козаків потраплять Дубовицька криниця, а також помістя Кочубеїв у селах Дубовичі та Ярославець.

«На території нашого району розміщуються безцінні краєзнавчі об’єкти, здатні привернути увагу туристів. Зокрема, «Кочубеївський» парк, що має природоохоронне значення та статус пам’ятки садово-паркового мистецтва, Дубовицька криниця, вода з якої має цілющі чудодійні властивості. У Дубовичах знаходяться і 15 військових поховань часів Великої Вітчизняної війни. Тому ми повинні спільними зусиллями зберегти їх для нащадків», – зазначив О. ШПРИНДЕЛЬ.

Громадська організація «Кролевецька козацька сотня» об’єднує молодь, ветеранів, всіх небайдужих до збереження пам’яток історії та культури.

На переконання керівництва району, зберегти унікальні місця краю можна лише об’єднавши зусилля влади та громади.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
ykurnat



З нами з: 05.08.10
Повідомлень: 45
Звідки: Іспанія

ПовідомленняНаписане: четвер лютого 10, 2011 8:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Кролевич, вітаю Вас - вже скучив за Вашими запитаннями. Тепер у мене до Вас є одне - і що з того, що ви публікуєте, повторюючи УНІАН - це для Вас авторитет? Як зберегти для нащадків криницю та заховання за допомогою козаків?!?! Та ви хоть самі подивіться на це зі сторони - якщо УНІАН дурне (за гроші, які йому платять), то вам же ніхто не платить, щоб дурниці повторювати - збери козаків, організуй, списки, зареєструй, одінь, дай по лопаті, бутерброду і по велосипеду (бо коней ганять - легше ше одну криницю викопать) - і гайда криницю чистить. А заховання? як вони будуть берегти їх для нащадків??? Я знаю - Мовзолей Кролевецької Слави, у кого небудь в гаражі. Бо залізо всерівно вкрадуть, а з гілок зробить якусь огороду і козаків не треба.
УНІАН Вам не сказало, що козаки повинні прийти до влади і запитати: на що ідуть гроші від податків?, а не брати шефство над криницею, яка б там вода не була? То хоч самі здогадайтесь... От вам питанячко - щоб ви не сумували. А куди ж гроші висилати на комп´ютери для бібліотеки???
Ой, Кролевич, читайте краще Біблію - чим УНІАН, на все добре.
_________________
Юрко - ykurnatWEB.COM™ SSL
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника AIM Yahoo! Messenger MSN
ykurnat



З нами з: 05.08.10
Повідомлень: 45
Звідки: Іспанія

ПовідомленняНаписане: четвер лютого 10, 2011 9:23 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І геть вже в корінь: якщо влада не може без громади (а що це таке? - мабуть суспільство), то нащо та влада?, хай сама громада і керує! Бо влада ж мабуть зарплати не зі своїх персональних рахунків отримує? Чи може в Кролевці пан ШПРИНДЕЛЬ без зарплати працює, а приміщення РайДержАдміністрації утримує його рідня, щоб було б йому бідному де подумати над тим, якин чином нащадки змогли б покуштувати цілющої води? Може хоч ями полатає, чи теж громада?, бо поки на конях доїдуть криницю спасати, то погублять підкови...
_________________
Юрко - ykurnatWEB.COM™ SSL
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника AIM Yahoo! Messenger MSN
Кролевич



З нами з: 07.02.09
Повідомлень: 134

ПовідомленняНаписане: субота лютого 19, 2011 9:44 pm    Тема повідомлення: Майте терпіння. Відповісти цитуючи

Ви, добродію Курнате, понаставляли тут стільки запитать, що важко помітити, де кінчається одне й починається інше- набагато більше, ніж я вам за півроку!
Зараз відповім на одне. Інформаційно вважаю УНІАН більш важливим, ніж ваші електронні сторінки. Ви ж про Кролевець нічого не пишете!
А люди повинні знати, що робиться навколо, у їхньому місті.
Я дотримуюсь тієї засади, що не треба у всьому покладатися на владу. Треба завжди пам"ятати, що тут, де я живу, це МІЙ великий дім. Що я поважаю себе, сусіда, що ми не гірші від шпанців і можемо жити достойно, як вони, а мо" й краще, згідно з ліпшими традиціями наших предків.
Бувайте здорові.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
ykurnat



З нами з: 05.08.10
Повідомлень: 45
Звідки: Іспанія

ПовідомленняНаписане: неділя лютого 20, 2011 1:19 pm    Тема повідомлення: Це вже предметна розмова!!! Відповісти цитуючи

О, як приємно Вас почути!!! Це вже предметна розмова!!!
То Ви вважаєте, що кролевчани почують, як вони живуть, більше від УНІАН??? А я думаю, що з цього сайту, який заснував шановний пан Куриленко, і якому УНІАН, я впевнений, не платить ні копійки, хоч воно і живе на гроші податківців. Воно ж не напише, що влада більше не робить (бо воно само - гілка влади), чим робить: не латає ями і не робить розмітки не дорогах, не фарбує, не освітлює місто, не патрулює вулиці, не лікує людей, не піклується про інвалідів і ще багато чого не робить... На відміну від влади "шпанців", яка все це робить!!! Через це "шпанці" не вмирають від інфарктів, не розбивають авто в вибоїнах, по вулицям ходять без ліхтариків і страху, і їм і в голову навіть не прийде, що вони ще й повинні криниці спасати - вони в прекрасному і чудесному вигляді в самому забитому селі - це програма влади "шпанців", яку вона виконує. А ваша (наша) влада що виконує???
І які це такі найліпші традиції ваших предків??? Це ви про кого??? Я в своїх щось не пам´ятаю... Революція, війни, голод, розруха, завше виживання, а не життя, продажність, підлабузництво... Чи ви щось знаєте, що я не знаю? То поділіться...
А великий дім - це не тільки там, де ви живете, а це і на протилежній стороні земної кулі ТЕЖ, - подивіться, що це за село буде на карті для Кролевця, цікаво ж???
Ну і останнє. Якщо не треба у всьому покладатися на владу, то це вже не влада. Це батько Махно - хороша людина, але зовсім не надійна - сьогодні одне, завтра друге, але що постійне - ТО ЗАВШЕ ПРИ ГРОШАХ!!! Так і наша - в неї гроші є, а за це вона нічого не робить - оце життя!!!
З величезною повагою до Вас і до Вашої думки - пан Юрко, бувший трьохрічний мешканець Кролевця (2000-2003), який написав це і для всіх читачів цього прекрасного форуму теж.
_________________
Юрко - ykurnatWEB.COM™ SSL
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника AIM Yahoo! Messenger MSN
ykurnat



З нами з: 05.08.10
Повідомлень: 45
Звідки: Іспанія

ПовідомленняНаписане: понеділок лютого 28, 2011 10:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не знаю, навіщо - але хочу опублікувати тут повідомлення, яке якийсь анонім написав на моєму сайті, але яке має відношення до цієї гілки кролевецького форуму.
Envío de formulario personalizado
domingo 27 de febrero de 2011 18:07

- хтось написав мені на сторінку таке (цитую, підпису нема):
"Да!!! Оптимально делать комментарии о городе Кролевце в котором жил 2000-2003 году, сидя или получая пособие за границей Украины. Фотки на сайтах посмотрите!! Увидете и освещение, и дороги. А на корню губить работу, к которой не имеете малейшего отношения?"
(лексика і граматика 100% збережені).
Може я і не цілком правий, бо в Кролевці не був з 2004 року, і Кролевець за цей час обігнав усі столиці районів України, де я буваю кожного року, і все те, про що я казав - як раз робиться: черепно-мозгових травм вже давно нема (як за тих часів - по одній як мінімум за ніч, в райлікарні, де я працював), бо всі дороги і райони міста перекриті пересічним патрулюванням міліції на авто, мото, вело, конях 24 години на добу (замість козаків, бо їм стріляти заборонено), тож про бійки і пограбування уже давно забули, а малі діти навіть не думають, що в темноті існує якась загроза. Всі ями на дорогах залатані, а тони фарби лягли білими смугами розмітки на асфальті. В райлікарні після того як зашиють порізаний палець, вже давно ніхто нікого не відсилає за йодом і бинтом з ватою в аптеку поряд - влада, вибрана народом, турбується про здоров´я свого народу. Вночі з літака, пролітаючи над Кролевцем, сліпить очі - все видно, як на долоні, а жителі знають - згоріла лампочка на стовбі - завтра вже буде нова, навіть не треба повідомляти - служба, яка продає за кордон 40% виробленої електроенергії, знає як контролювати своє господарство (були правда раніше невеличкі збої: щоб не впали герци у капіталістів - приходилось доїти корів при свічках, але то давно минуло, в Кролевці вже ніхто і не пам´ятає).
Якщо це про Кролевець - то я прошу пробачення у аноніма, на жаль в др.райцентрах моєї Батьківщини, де я був - не так, а де так - то туди мене охорона не пускала. Я ж не знав, що Кролевець зрівнявся з Конче-Заспой, там і правда видно - що влада існує. Якщо так і в Кролевці - то прийміть мої поздоровлення.
_________________
Юрко - ykurnatWEB.COM™ SSL
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника AIM Yahoo! Messenger MSN
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Кролевецьке козацтво Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group