www.krolevets.com/forum www.krolevets.com/forum
Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!

www.krolevets.com


 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дошка оголошень на сайті Кролевця
Cьогодні: вівторок березня 19, 2024 1:17 pm
www.krolevets.com/forum


Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com
Курсы НБУ
Чи в Кролевці теж є така проблема, як у Василькові?

 
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Чув дзвін, та не знаю звідки він
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Кролевич



З нами з: 07.02.09
Повідомлень: 134

ПовідомленняНаписане: неділя липня 18, 2010 4:40 pm    Тема повідомлення: Чи в Кролевці теж є така проблема, як у Василькові? Відповісти цитуючи

Подаю линка на статтю, що змусила мене поставити запитання в заголовку до цього дописа.
http://sd.org.ua/news.php?id=18525
Цікавих прошу прочитать і подумати, чи не легко поступаються кролевчане своїм місцем під сонцем більш організованим й агресивним громадам. І що нам треба робити? Йдеться ж бо про наш добробут і майбутнє.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Кролевич



З нами з: 07.02.09
Повідомлень: 134

ПовідомленняНаписане: понеділок серпня 16, 2010 6:30 pm    Тема повідомлення: Як люди борються з імігрантами Відповісти цитуючи

Тим, хто дійсно почав задумуватися, як захиститися від зайд-конкурентів у бізнесі, подаю линки про те, як ця боротьба за виживання ведеться у Василькові, за повної байдужості влади, що повинна була б захищати вітчизняного підприємця. Там знайшлася патріотична й небайдужа місцева молодь, що очолила боротьбу з імігрантами, що лавиною пруть в Україну, щоб нахабно потіснити українців і відібрати у них шматок хліба.
Як покупці, ми не повинні купувати у заблуд, а йти до свого. Бо заблуди збагачуватимуться за наш кошт, а потім ми станемо їхніми рабами. Комусь може це здатися смішним, але варто подивитися назад в історію, щоб переконатися, до чого призводить панування чужинців, близьких чи далеких.

Ось ці линки:

http://www.patriotukr.org.ua/index.php?rub=news_w&id=681

http://www.patriotukr.org.ua/index.php?rub=news_w&id=684

http://www.patriotukr.org.ua/index.php?rub=news_w&id=682
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Кролевич



З нами з: 07.02.09
Повідомлень: 134

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 10, 2012 8:33 pm    Тема повідомлення: 19 фактів про імміграцію до України Відповісти цитуючи

А скільки їх у нас у Кролевці? Які ваші факти та спостереження?
Скільки разів ви купили не в українця, а в чужинця-перекупника? Тільки чесно.
Я купив один раз, та й то тільки тому, що поспішав і не придивився, хто продає. Більше такого не буде.
А тепер до статті про іміґрацію.


1. – Нелегальних іммігрантів в Україні більше 7 мільйонів – точну кількість не знає ніхто: ні МВС, ні МЗС, ні Прикордонна служба, ні Президент з Прем`єр-міністром.

2. – Легальних іммігрантів, тобто іноземців, які мають дозвіл на постійне або тимчасове проживання – близько 200 тисяч осіб.

3. – Тільки 5% нелегалів, потрапляють до України, незаконно перетинаючи кордон (поза пунктами пропуску), решта 95% – це особи, які легально в`їхали до України і не хочуть повертатись додому.

4. – Іноземцям, які приїхали на навчання, дозволяється займатись підприємницькою діяльністю, тому 90% іноземних студентів торгують на ринках.

5. – Якщо нелегальний іммігрант, якого спіймали при спробі незаконно перетнути Український кордон, заявляє, що він біженець і просить притулку в Україні, то правоохоронці не мають права депортувати його негайно. Видворити або надати статус біженця нелегалу можна тільки після тривалих юридичних процедур – це звичайно забирає від 6 місяців до року.

6. – Утримання одного нелегала в пункті тимчасового утримання коштує нашій державі близько 1000 гривень на місяць, а депортація – більше 1000 доларів.

7. – Пункти утримання нелегалів знаходяться під пильним наглядом Євросоюзу і різних правозахисних організацій, тому живеться нелегалам непогано – приміром, мусульман годують окремо, згідно з їх релігійними нормами.

8. – Посвідка на постійне проживання (по суті це дозвіл жити в нашій країні довічно і в перспективі отримати громадянство) видається міліцією, а от скасувати її практично неможливо, тільки через суд.

9. – Якщо у батьків-іноземців на території України народжується дитина, то вона отримує українське громадянство. Батьки цієї дитини, в свою чергу, мають право отримати громадянство за спрощеною процедурою.

10. – Іноземці, які легально перебувають на території України користуються соціальною допомогою нарівні з громадянами України, наприклад, мають право отримувати допомогу при народжені дитини – 14500 гривень.

11. – Громадяни країн СНД мають право на безвізовий в`їзд до України. Їм також дозволено не реєструватись в органах МВС за місцем проживання до 90 днів. Після закінчення цього терміну вони знов перетинають кордон туди – сюди і живуть цілком законно наступні 90 днів. І так раз по раз. Для порівняння – український громадянин повинен зареєструватись за новим місцем проживання протягом 10 днів.

12. – В міліцейських звітах про скоєні злочини заборонено вказувати національність (країну походження) злочинця, начебто для того, щоб не сіяти міжнаціональну ворожнечу.

13. – Якщо іноземець інвестує до економіки України 100 тисяч доларів, то він має право на імміграцію поза квотою. Для довідки – інвестицією може вважатись придбання нерухомості (житлова квартира, приміщення магазину), або придбання цінних паперів (акцій).

14. – Кожного року Кабінет Міністрів України затверджує квоту на імміграцію до України. В 2009 році вона склала по Україні – 7899 осіб, по Харківській області – 1108 осіб. Крім того, поза квотою в цьому році іммігрувало до України більше 20 тисяч осіб.

15. – Кожен іноземець, який отримав дозвіл на постійне проживання в Україні, має право викликати до себе в гості своїх співвітчизників. Закон не накладає обмежень ні по кількості цих осіб, ні по терміну їх перебування.

16. – Етнічні українці, які бажають іммігрувати до України, не мають жодних переваг перед іншими іммігрантами. Для порівняння – держава Ізраїль здійснює імміграцію виключно за національною ознакою.

17. – Близько 90% загальної кількості іммігрантів займаються дрібним підприємництвом (часто великим під виглядом дрібного), переважно торгівлею на ринках. В кращому разі вони сплачують до бюджету 100 гривень фіксованого податку і 70 – 80 гривень ринкового збору. Для порівняння – український робітник з зарплати 3 тисячі гривень сплачує тільки прибуткового податку 450 гривень на місяць.

18. – На відміну від країн Євросоюзу, при в`їзді до України іноземці не повинні сплачувати медичну страховку, тому їм надається безкоштовна медична допомога.

19. – Ціни за комунальні послуги в Україні досить високі, але значно нижчі, ніж в Європі, тому, що наша держава виділяє з держбюджету дотації на оплату різниці між тарифами для населення і собівартістю цих послуг. Оскільки іноземці платять за комунальні послуги нарівні з громадянами України, то виходить, що значна частина держбюджету витрачається на дотації іноземцям.

Голова Харківської обласної
громадської організації
“Імміграція – стоп!”
Удовиченко Сергій
http://sna.in.ua/archives/8834
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Кролевич



З нами з: 07.02.09
Повідомлень: 134

ПовідомленняНаписане: середа березня 21, 2012 5:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Можна вважати, що проблема іміграції Кролевця не стосується. Але якщо роздивитися навколо, то побачите, що це не так.
Про це я вже писав у попередньому дописі. Продовжую наголошувати на цьому, бо ми повинні нарешті розплющити очі і почати захищатися. Шкодую, що досі ніхто не відгукнувся. Коли ж півень клюне в одне місце, буде пізно. Ось стаття з Уніану.

Юрій Костенко Народний депутат України, голова Української народної партії
Нація емігрантів
21 березня 2012, 15:27


Чужі народи розчиняють українців як етнос

Недолуга державна політика перетворює українців на потенційних емігрантів. Це, без перебільшення, національна катастрофа.

Україна з катастрофічною швидкістю втрачає свій найбільший скарб – наукові та технічні кадри, а також найбільш працьовиту та талановиту молодь. Діти українців, що емігрували, поповнять інші етноси, в більш благополучних країнах. Місце ж українців в Україні займають представники етнічно чужорідних регіонів, які не мають ні освіти, ні бажання влитися в українську національну спільноту. За даними Держслужби статистики, 2011 року в країну в'їхало вдвічі більше осіб, ніж виїхало – близько 32 тис осіб проти 14,6 тис. І це дуже нерівноцінний обмін!

Насправді офіційна статистика не дає справжнього уявлення про ситуацію, бо більшість мігрантів є нелегальними. Так, за даними ООН, потік мігрантів в Україну за останні 10 років збільшився в 20 разів і нині загальна кількість мігрантів складає 5-7 млн осіб. В той же час, Україна стала одним з найбільших світових донорів робочої сили та наукових кадрів, – з країни виїхало близько 7 млн українців. Чужі народи поступово розчиняють українців як етнос, зусиллями якого постала ця держава. За такого жорсткого пресу Україна поступово може втратити самобутність, свою історію та національну перспективу.

Це все – наслідок антиукраїнської державної політики, яка не дає українцям реалізувати себе з користю для себе і для держави. Українці, як і за радянських часів, залишаються кріпаками у бюрократів. Малий бізнес – під Дамокловим мечем Податкової, десятків організацій-контролерів, корумпованої дозвільної системи. В цілих регіонах немає роботи. Процвітає рейдерство, а судова система не захищає власність та конституційні права громадян.

До економічних утисків додається політика національного пригнічення українців. В Україні нищиться все українське, – в першу чергу, мова, що робить етнічних українців ізгоями у власній державі. Особливо багато ганебних досягнень у Табачника. Вочевидь, він вирішив увійти в історію не як державник, – це надто важкий та невдячний шлях, – а як Герострат, на культурних руїнах півтора-тисячолітньої України-Руси. Економічне, національне та культурне пригнічення українців стимулюють їх масову еміграцію. Загалом, ніяка держава не спроможна довго існувати за відсутності національної державної політики. Лише реалізація всіма без виключення політичними силами, урядами та депутатами принципу "Захищай українське!", який десятиліттями сповідує УНП, може зупинити Україну перед прірвою й надати їй перспективу.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Чув дзвін, та не знаю звідки він Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group