www.krolevets.com/forum www.krolevets.com/forum
Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!

www.krolevets.com


 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дошка оголошень на сайті Кролевця
Cьогодні: п'ятниця березня 29, 2024 12:40 am
www.krolevets.com/forum


Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com
Курсы НБУ
Міліція, як завжди, бреше. Це треба знати!

 
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Новини Кролевця
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Кролевич



З нами з: 07.02.09
Повідомлень: 134

ПовідомленняНаписане: вівторок серпня 07, 2012 5:33 pm    Тема повідомлення: Міліція, як завжди, бреше. Це треба знати! Відповісти цитуючи

Тільки не кажіть, що це повідомлення не стосується Кролевця.
Стосується, ще й як. Бо підтверджує істину, що наша міліція покриває злочини, як це робиться нашим судово-медичним експертом, що видає неправдиві висновки про смерть людей під тиском начальника Кролевецької міліції. Все точно так, як це робиться в Конотопі. Тільки там є люди, що мають мужність повідомляти про неподобства. Я дуже шкодую, що наша молодь не пристає до партії "Свобода", а сидить в кафешках та дудлить пиво. Був би у Кролевці осередок "Свободи", було би більше правди у місті й районі. І народ прокинувся б!
Прочитайте ось це (щоб зрозуміти всі обставини, перегляньте також посилання, що містяться в повідомленні):

Вбивць Василя Удода знайдено. За результатами свободівського розслідування

7 серпня 2012

Свободівці провели самостійне розслідування вбивства Василя Удода, який викрив наркокартель на Конотопщині Сумської області. Завдяки широкому розголосу й ретельній роботі свободівців було знайдено вбивць Василя Удода. Наразі їх затримано.

6 серпня голова Конотопської міської організації ВО "Свобода" Артем Семеніхін провів опитування селян та знайшов очевидців розправи над Василем Удодом. Водночас міліція не проводила жодного розслідування. Двоє правоохоронців приїжджали в село, але замість того, щоби опитати місцевих мешканців вони байдикували біля магазинчика.

Свідки, яких знайшов Артем Семеніхін, зазначили, що до вбивства причетні троє селян, які працюють на наркотичних плантаціях.

Артем Семеніхін подав заяву в прокуратуру та МВС про злочин із зазначенням осіб, причетних до вбивства. Паралельно свободівці у Сумах пікетували управління МВС у Сумській області (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031762/), а у Києві відбувся пікет Генпрокуратури із вимогами проведення неупередженого розслідування вбивства та притягнення до відповідальності міліціонерів, які намагаються сфальсифікувати обставини цієї справи (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031761/).

У результаті розголосу справи тіло свободівця Василя Удода за вимогою прокурора міста доправили в Суми на повторну судово-медичну експертизу.

Також міліція відкрила протокол огляду, показала фото, на яких видно, що тіло було понівечено, закидано гіллям та шматтям. Тіло лежить у неприродній позі, рука завернута під спину.

Наразі трьох підозрюваних затримали, а в селі, де було скоєне вбивство, працює 11 оперативників. Проте ще вчора прес-служба УМВС України в Сумській області заявляла про відсутність підстав до проведення розслідування (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031750/).

На місце вбивства приїхала знімальна група МВС, яка вочевидь готує упереджений сюжет. Міліціянти категорично відмовилися від спілкування зі свободівцями, які проводили розслідування.

Аби довершити справу, за яку поплатився життям Василь Удод, свободівці розклеїли листівки із закликом до селян повідомляти про відомі їм факти діяльності наркокартелю. Місцеві жителі відразу відреагували та повідомили свободівцям відому їм інформацію. Ці факти буде передано до відповідних правоохоронних органів.
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031770/
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Містер



З нами з: 10.07.09
Повідомлень: 111
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 10, 2012 9:39 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вбивство людини - найбільший злочин, розкрити який - вияв професійності і обов'язок уповноважених правоохоронних органів. Справа, про яку йдеться в статті, набула громадського розголосу і тепер правосуддя досягне своєї мети. Переконаний!
Практично в той же день було вбито ще одного громадського активіста-еколога, який шукав справедливого вирішення на Дніпропетровщині. Вбито зухвало, поруч з будинком...
Тривожний сигнал. Міліція має зосередитись на прямій функції, що означає долучити до цих резонансних справ кращих оперативників, а не зпихувати на "молодь з сержантськими личками", яка навряд чи чогось встигла навчитись з жорсткої науки пошуку вбивць та насильників. Свободівці - молодці, бо сміливо вступились за правду та справедливість. Чекаємо офіційних результатів. Без політичних спекуляцій.
_________________
Mister DL
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Новини Кролевця Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group