|
www.krolevets.com/forum Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
bikemaster

|
Написане: неділя червня 20, 2010 9:41 pm Тема повідомлення: Ділячись враженнями |
|
|
Ваша правда, Містере! До Батурина хоть боком котись - дорога, як дзеркало! Але все ж і кілометраж відчувається! Особливо коли повертаємось - в бік Кролевця трішки вгору. Загалом самопочуття після подорожі до Батурина цілком задовільне. А якщо поєднати котилку з відпочинком на березі річки чи то в лісі, то виходить по справжньому позитивно !
Змінено: bikemaster (вівторок червня 22, 2010 12:13 am) |
|
Догори |
|
 |
Кролевич

|
Написане: понеділок червня 21, 2010 3:30 pm Тема повідомлення: Аж завидки беруть від вашої подорожі. |
|
|
Шкода, що не можу приєднатися через кляті обставини.
Хлопці, мав до вас прохання подивитися, чи повз Сейм є озерця, що залишаються від весняної повені? Як не звернули уваги, то подивіться пильніше наступного разу. Добре? |
|
Догори |
|
 |
bikemaster

|
Написане: вівторок червня 22, 2010 12:17 am Тема повідомлення: Re: Аж завидки беруть від вашої подорожі. |
|
|
Кролевич написав: |
Хлопці, мав до вас прохання подивитися, чи повз Сейм є озерця, що залишаються від весняної повені? |
Так, озерця справді є - як раз під батуринським мостом. |
|
Догори |
|
 |
Кролевич

|
Написане: вівторок червня 22, 2010 3:40 pm Тема повідомлення: Дякую |
|
|
Якщо є одне озерце, то є й інші.
З"явилося бажання покупатися там і надія, що воно здійсниться.
Дякую ще раз. |
|
Догори |
|
 |
bikemaster

|
Написане: вівторок червня 22, 2010 8:31 pm Тема повідомлення: |
|
|
Шановний Кролевич бажаю швидкого втілення всіх ваших мрій ! Щасти  |
|
Догори |
|
 |
bikemaster

|
Написане: середа червня 23, 2010 3:56 pm Тема повідомлення: Батурин 21.06.2010р |
|
|
*
21 червня, близько 8-ої ранку вирушили в м.Батурин. Погода сприяла, але і невеликий дощик після обід покрапав. Спершу скупились у місцевому маркеті, а потім вирушили на річку Сейм. Відпочивали цілісінький день, а біля 8-ої вечора вирушили в Кролевець. По дорозі ділились своїми враженнями від захопливої подорожі. Загальний маршрут склав 110км.
Взагалі чудово провели час, отримали море позитиву та покращили фізично-психологічний баланс. Вдома були о 10-ій.  |
|
Догори |
|
 |
Volodymyr Site Admin

|
Написане: субота червня 26, 2010 10:59 am Тема повідомлення: Поїздка 21.06.2010 - Батурин - ФОТОЗВІТ |
|
|
*
Поїздка 21.06.2010
Каталися за маршрутом: Кролевець - Батурин - Кролевець.
Фото з коментарями ви можете переглянути завітавши на наш кролевецький велосайт:
http://krolevets.com/velo.php?velotur_21_06_2010_baturyn
Змінено: Volodymyr (п'ятниця жовтня 06, 2017 1:01 pm) |
|
Догори |
|
 |
Volodymyr Site Admin

|
Написане: субота червня 26, 2010 12:39 pm Тема повідомлення: Re: Дякую |
|
|
Кролевич написав: | Якщо є одне озерце, то є й інші.
З"явилося бажання покупатися там і надія, що воно здійсниться.
Дякую ще раз. |
*
Шановний Кролевичу!
На останньому фото дивіться маленьке озерце. Дійсно маленьке. На жаль, я не повернув фотоапарат трішки правіше - там є більші. Єдине, все-таки, мені здається, що на літо вони пересихають. |
|
Догори |
|
 |
bikemaster

|
Написане: субота червня 26, 2010 2:23 pm Тема повідомлення: |
|
|
*
Volodymyr треба повторити  |
|
Догори |
|
 |
muckahel

З нами з: 25.06.07 Повідомлень: 122 Звідки: Krolevets, Ukraine
|
|
Догори |
|
 |
Кролевич

|
Написане: вівторок червня 29, 2010 6:06 pm Тема повідомлення: Дякую за озерце, але "колись усе було краще" |
|
|
Цитата: | ... Кролевичу!
На останньому фото дивіться маленьке озерце. Дійсно маленьке. На жаль, я не повернув фотоапарат трішки правіше - там є більші. Єдине, все-таки, мені здається, що на літо вони пересихають. |
Володю,
Озерця, що в них я колись купався, не були аж зовсім меленькими й мілкими, що курці по коліна, і не пересихали.
В тих "моїх" озерцях минулих днів я міг пірнати під воду, то гадаю, глибина була принаймі десь два з половиною метри. Тож дійсно, доведеться вам знайти більше озерце і повторити фотосесію .
Дуже вдале фото з палацом.
Чим відрізняється Батурин від Кролевця (людьми, духом, природою)? Що хотілося б вам змінити в нашому місті після порівняння Батурина й Кролевця? |
|
Догори |
|
 |
Кролевич

|
Написане: неділя липня 04, 2010 5:33 pm Тема повідомлення: Застереження й порада вело-мандрівникам |
|
|
або "Береженого Бог береже".
Якщо захочете знову відвідати колишню військову базу, раджу спочатку дістати лічильник радіяції, або попросити фахівців виміряти її, щоб переконатись, що радіяційний фон там є безпечний для людей. |
|
Догори |
|
 |
Volodymyr Site Admin

|
Написане: вівторок липня 13, 2010 7:23 pm Тема повідомлення: Поїздка 12.07.2010 |
|
|
*
Поїздка 12.07.2010
Каталися за маршрутом: Кролевець - с. Ленінське - луг - р. Сейм - с. Заболотове - с. Червоний Ранок - с. Буйволове - х. Свидня - Кролевець.
Загалом - 55 км.
Фото з коментарями ви можете переглянути завітавши на наш кролевецький велосайт:
http://krolevets.com/velo.php?velotur_12_07_2010_leninske_spaske_zabolotove
Останній раз внесено зміни: Volodymyr (п'ятниця жовтня 06, 2017 1:22 pm), редаговано 4 раз |
|
Догори |
|
 |
Volodymyr Site Admin

|
Написане: вівторок липня 13, 2010 7:41 pm Тема повідомлення: Re: Дякую за озерце, але "колись усе було краще" |
|
|
Кролевич написав: | ...
Озерця, що в них я колись купався, не були аж зовсім меленькими й мілкими, що курці по коліна, і не пересихали... |
*
Багато таких озерець біля села Заболотове. Дивіться фото вище |
|
Догори |
|
 |
bikemaster

|
Написане: понеділок вересня 13, 2010 1:53 am Тема повідомлення: |
|
|
Шановні кролевчани запрошуємо всіх охочих катнутися за грибами сьогодні 13.09.2010р по маршруту Кролевець-Сріброщина-Бистрик-Червона Гірка-Кролевець. Дорога обіцяє бути цікавою, а подорож веселою та захопливою. Грибні місця плюс чудова погода, гарний настрій, весела компанія, що може бути краще. Перша осіння велопрогулянка.
Зустріч о 16.00 біля м-ну Моя сім"я, що на козині. Загальна дистанція 33км. Чекаємо !!! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|