|
www.krolevets.com/forum Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
muckahel

З нами з: 25.06.07 Повідомлень: 122 Звідки: Krolevets, Ukraine
|
Написане: неділя лютого 06, 2011 2:01 pm Тема повідомлення: Трек для викрутасiв |
|
|
(Сори, шо суржиком, а не на укр. - нет раскладки на пк)
Ув. покатушники!
Есть идея сделать вблизи города трек для всяческих фрирайдов. К примеру между Кучерявым хутором и Зегребельем. Позже тем можно оборудовать самим для себя трассу для соревнований со всякими препятствиями (грязь, горки, водные преграды), а потом проводить соревнования.)
Ваши мысли по этому поводу? |
|
Догори |
|
 |
bikemaster

|
Написане: неділя лютого 06, 2011 4:12 pm Тема повідомлення: |
|
|
Шановний Олександре, а як на рахунок готового мото треку, власником якого являється (на скільки мені відомо) пан Шеремеревич. Я вважаю з приводу оренди треку не виникне ніяких серьозних перешкод. Знаходиться він поблизу колишньої кролеферми. Я особисто там нещодавно був, місцина супер, та й взагалі сальця пожарити, пивка тощо...
Але фрі-райд, фрі-райдом, у вільний час можливо. Навіть цікаво було б пару раз розбитись декому. Адреналінчик поганяти!
Та все ж, Олександре, головне активність. |
|
Догори |
|
 |
muckahel

|
Написане: понеділок лютого 07, 2011 12:02 pm Тема повідомлення: |
|
|
Были с Германом этим летом на мото-треке: он короткий и слишком уже крутые там подьемы\спуски. Вело не вытягивает потому, что массы недостаточно. Лично пробовал "штурмом брать", но становлюсь на месте, пробуксовки страшные, а все равно вес маленький - назад сползаю)))) Свое есть свое! =) |
|
Догори |
|
 |
Doktor
|
Написане: понеділок лютого 07, 2011 10:28 pm Тема повідомлення: Фрірайд на велосипеді "Україна" custom. |
|
|
На рахунок штудіювати даунхіл по нашим горбичкам- моторошно за цілісність велосипеду та власних частин тіла. Внашому місті немає велоапаратів такого класу , а наші байки протримаються лише деякий час , якщо не розваляться на першому ж дропі. Що ж до крос-кантрійної траси - мала кількість ентузіастів.  |
|
Догори |
|
 |
muckahel

|
Написане: вівторок лютого 08, 2011 6:28 pm Тема повідомлення: Re: Фрірайд на велосипеді "Україна" custom. |
|
|
Doktor написав: | Що ж до крос-кантрійної траси - мала кількість ентузіастів.  |
як мiнiмум 3!  |
|
Догори |
|
 |
bikemaster

|
Написане: вівторок лютого 08, 2011 7:06 pm Тема повідомлення: |
|
|
- "Сообразим на троих?!"
- Ну а якщо по справі - Doctor в більшості правий! Для агрессивних флеш-гонок потрібні відповідні байки, з мінімальним обладнанням, спрощеною системою перемикання, та відповідною геометрією рами, та й екіпірування теж не зайве, а далі: машина швидкої, чистий одяг (з собою) натовп, учасники (більше трьох все ж). А в місті доречі й просто покататися бажаючих "днем з вогнем" (як кажуть) не знайдеш. Але б якщо пощастило знайти трассу з затяжним, пологим спуском, з невеликими трамплінами чи дропами мінімального (чи взагалі природного походження) то чому б і ні? Я особисто не відмовився би від 20-ти хвилинного швидкістного спуску.
А на рахунок - грязюка, багно, лайно тощо... Тут особисто я за себе сумніваюсь, але думаю от наприклад Артем підтримав би ідею Олександра.
А може просто декому набридає крутити педалі на великі відстані? От і виникає бажання поматрасити на дьортах? Але я наприклад отримую задоволення від більш менш спокійного катання (в стилі кросс - кантрі).
Або припущусь (вибачте, якщо не правий!) може комусь і впадлюку крутити іноді, взагалі???
Як там не крути, кантрійного байка все ж трохи жалькувато. Адже укласти його не питання навіть за одну єкстремальну гонку, не кажучи вже про власну безпеку. Маю гіркий досвід з рукою.
 |
|
Догори |
|
 |
muckahel

|
Написане: четвер лютого 10, 2011 11:49 pm Тема повідомлення: |
|
|
я свого MTB уже "уклав")))))))) ггггг
А от в кайф i педалi "пакрутiть", i грязюку "памiсiть"))))))))))))))
До речi з приводу травм - за зиму "ушатав" один наколiнник, так що з приводу безпеки з Вiктором повнiстю згоден! |
|
Догори |
|
 |
bikemaster

|
Написане: п'ятниця лютого 11, 2011 7:34 pm Тема повідомлення: |
|
|
muckahel написав: | я свого MTB уже "уклав" |
Олександре, як я вже зрозумів, мені робота таки буде.  |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|